HEM/Index Kondomkungen

HEM  |   Beställ Profilkondomer  -   Folietryck NY  -   Kondombok  |   Kondomerna  |   Rabatt  |   Referenser  |   Återförsäljare (ÅF)

Kondomerna

Kondomerna vi använder för denna tjänst är i världsklass. Standardalternativet är KUNG® som har den bästa passformen (enligt bland annat Järva mansmottagning) och extra glidmedel för ökad säkerhet.

Tillverkaren av KUNG® är Pasante som är NHS (National Health Service i England) största leverantör. I siffror räknat innebär detta distribution av över 60 miljoner kondomer per år (långt mer än vad t ex Durex distribuerar) och detta i England enbart. De kondomer vi erbjuder i samband med denna tjänst är inte s k budgetkondomer utan det är helt enkelt kondomer av världsklass. Våra fantastiska priser handlar inte om att vi kompromissar med kvalité utan snarare har det att göra med våra gigantiska inköp på minst en halv miljon kondomer per gång.

Alternativ i val av kondom

Det finns andra alternativ än KUNG®-kondomen. Vi kan erbjuda smaksatta kondomer utan någon större merkostnad. Detta är framförallt för dig som känner din målgrupp väl och tror att det extra mervärdet är större än den extra kostnaden. Vi kan erbjuda följande smakalternativ: Choklad, Jordgubb, Blåbär, Mint eller en mix av alla. Du gör ditt val på beställningssidan. Där redovisas även totalkostnaden för din order.

NYHET

Nu går det att få, förutom smaksatta kondomer, kondomer mixat. Kondomerna kommer från Pasante och i dina kondompaket kommer det då att ligga både smaksatta, räfflade, knottriga och självlysande kondomer. Vi blandar friskt och gör upplevelsen av denna fantastiska Give Away ännu större!

Läs mer om Pasante, deras aromkondomer och Kung här (Kondomkungen.se).

Kung kondom
KUNG® är den kondom som våra kunder normalt väljer. Det finns dock alternativ med arom och smak av både banan och jordgubb.